BEMUTATKOZÁS

Az ötlet a saját istállónkról akkor született meg amikor a díjlovamat egy sérülés után ki kellett vennem a sportból egy ideig. De úgy éreztem, hogy abban az istálloban nem érzi jól magát, ezért jobbat akartam neki biztosítani amikor nyugdíjba megy. Az édesanyám segítségével megvalósítottuk az ötletet.

A projektet Magyarországon valósítottuk meg mivel a mezőgazdaságunk is itt van. Egy borjúistállót alakítottunk át és újitottunk fel a lovaknak.

2013 Decemberben végeztünk a felújitásokkal és be tudott költözni az első kettő ló és velük én is átköltöztem Magyarországra.

 

A nevem Wassibauer Mariette és a családomba mindenki lovakkal foglalkozik. Ennek köszönhetően én is elkeztem lovagolni.

Mariette füttert Majolo als Fohlen mit der Flasche. Fotografiert von Bettina Winter.

Amikor két éves voltam felültetett édesanyám egy pónira és azóta is a lovaglás maradt a nagy passzióm.

 

A sok években amelyeket lovakkal foglalkoztam, sokak közt a Bécsi Spanyol Lovasiskola ménesében Piberben, különböző Poloklubokban Ausztriában és Argentinában, Ália hercegnője istállójában Jordániában és az APASSIONATÁ-nak is dolgoztam.

 

Különböző országokban és istállókban tudtam tapasztalatokat gyűjteni, de a legtöbbet biztosan a családomtól tanultam. A tréning nélkül amit egyaránt a nagybátyáimnak meg nagypapámnak köszönhetem, a szüleim türelme és az egész családom támogatása nélkül ez mind nem jött vólna létre.

 

Mariette Wassibauer

H - 9556 Duka

+43 699 1515 7501

+36 70 432 2481

duka@wassibauer.com